PDA

View Full Version : Cardrift Natjecanje ZG Velesajam svake nedjelje...

civic13
02-02-2007, 13:55
postovanje,ukoliko ima zainteresiranih za cardrift natjecanje svake nedjelje,event ce biti odrzan na Zagrebackom Velesajmu,dobili smo odobrenje od uprave ZV-a.svi vi koji bi zeljeli sudjelovati neka postaju;
IME/PREZIME
MOBITEL
VOZILO ZA DRIFT

vezano za nagrade jos nismo odlucili ali vjerojatno pokali,vrijednosna nagrada (za1mjesto) od 5000eur,gume ili tako nesto ovisno o nasemu dogovoru sa sponzorima.

FormatX
02-02-2007, 14:11
zanimljivo....
nego, prije nego nastavimo dalje, molim Vas/Te da se predstavite ostalim clanovima u http://drift-hr.com/forum/index.php?board=11.0
i popunite svoje podatke u profilu

napisi molim te jos informacija o toj organizaciji natjecanja, tko to radi, tko organizira, u suradnji s kim, pravila natjecanja, sve do detalja, jer ovako polovicno ne znaci puno, tj nista

poanta je pruziti potpunu informaciju korisnicima, hvala na razumjevanju

Ozy
03-02-2007, 12:33
daj zbaniraj ovo dete forlife
ovakav ulet?! pa nismo mi budale ak ne znamo vozit ravno!!

FormatX
03-02-2007, 17:11
daj zbaniraj ovo dete forlife
ovakav ulet?! pa nismo mi budale ak ne znamo vozit ravno!!

ozy nisam siguran da te razumijem....

mali_panj
03-02-2007, 17:30
svake nedjelje na velesajmu drift :) ajde zivi bili pa i to vidjeli

ciccio-75
03-02-2007, 19:30
a tek koje nagrade su ;D

Ozy
04-02-2007, 02:30
bilo istina ili ne.. ako se vec uletava sa takvim info onda se da malo vise detalja ..
i o kavih je 5kEur tu rijec..
ma uostalom, samo neka bude.. super

Ozy
08-02-2007, 17:19
odlicno

BeX
20-02-2007, 10:34
uuuuuu ako su takve nagrade ja se prijavljujem sa nivom ali nisu pa necu
ali to bi bilo u redu da svake nedjelje bude, zasto ne, malo druzenja i zafrkancije nikom ne skodi
ja se nadam da je informacija iskrena i tocna

FormatX
20-02-2007, 10:46
uuuuuu ako su takve nagrade ja se prijavljujem sa nivom ali nisu pa necu
ali to bi bilo u redu da svake nedjelje bude, zasto ne, malo druzenja i zafrkancije nikom ne skodi
ja se nadam da je informacija iskrena i tocna

da, to se svi nadamo....

flip-flop
23-02-2007, 21:17
lol... sorry ali ovo je presmijesno... koliko sponzora bi trebao imati za takav event da se prvoplasiranom da takva nagrada... ono nerealno... mislim kaj dobit ces gratis pranje auta u toj vrijednosti???

drago bi mi bilo zbog vas drift-era da se ovaj sport toliko probije da se vrti takva lova.. realno u race-u se vrti takva lova a uhodan je i sve.. dobro fond nagrada je veci i sve ali pola je u bonovima.... da se barem probije drift pa ce biti puno vise gledatelja i natjecatelja pa bude i zanjimljivije...

ciccio-75
24-02-2007, 22:24
najveci problem drifta je sto puno ljudi ni nezma za to,imas puno ekipe koja se vozi i zanasa po cesti,a nezna da drifta ;D
kad se razvice kao sport moze zazivit,dok nas je ovako malo nista od toga,jedino mozemo sami evente organizirat tipa novi marof ili slicna mijesta

flip-flop
25-02-2007, 22:35
jasno.. mislim ja sam za promociju drifta... ipak to je u pocetku i bez "pomoci" u promociji tesko ce zazivjeti (u kratkom) roku... ono kod nekih stvari se moze promovirati sve to a i pomoci... ako treba pomoc kakva mogu pomoci nekako...

ZaX
26-02-2007, 09:44
Jučer je dotični organizator došao na Nissan/Toyota meeting. U razgovoru od cca pola sata smo se uspijeli napokon razumjeti da to što on naziva "cardrift" nema nikakve veze sa značenjem riječi "drift" kakvo je opće prihvaćeno.

Dakle dotični gospodin organizira nekakvu vrstu "burnout" natjecanja, iako on to naziva "cardrift" na parkingu veličine 15m x 15m. Ne zanima ga staza, ne želi driftanje sa više od 15kmph i kroz sve to provlači priču o "miru u svijetu, za dobrobit male djece".

Teško je riječima opisati njegov nastup i metode, ali bit ću slobodan usporediti ga sa likovima sa "TV prodaje".

Na moje pitanje koji su njegovi dosadašnji rezultati u organizaciji sličinih eventa rekao je da je on "početnik i da gradi temelje".

Predložio sam mu ako već želi drift kako spada, da mene angažira da mu ja vodim ili savjetujem taj projekt ali staza kao takva ga ne zanima, pa smo se tu razišli.

A taj burnout što organizira na velesajmu, potrajat će jedan dan dok se ljudi sa prisavlju ne počnu buniti za uznemiravanje javnog reda i mira.

Svi oni koji su stavljali nekakve potpise za peticiju izgradnje staze (dakle asfalt, 2-3 km i to) su stavili potpis na nešto drugo.

Eto, razriješena i je ta misterija. Da rekapituliram jednostavnim riječnikom: zaboravite drag i drift svake nedjelje na velesajmu, jedino što možete dobiti je burnout.
Na meetingu su pristuvovali još: Ozy, Medić, Hrc, Debeli i njegov tata, Vladx, Gonzo, Kas, Mrgud i ostali, pa neka se nadovežu ako sam štogod zaboravio.

LP

ZaX

FormatX
26-02-2007, 10:54
sranje, mislim, imao sam osjecaj da je to to...ali sam se nadao da nije....
al eto...nazalost, nasi "strahovi" su se ispunili

GRRRRRRRR

ciccio-75
26-02-2007, 19:06
bezveze,pa burnotu mogu radit u svom dvoristu,ali osim sto prikoljes motor i gume nema nikakvog gusta u tome

Tikky
28-02-2007, 15:27
Ne mogu vjerovati što Zax priča, ali znao sam i vjerovao da takvo što je u pozadini "projekta", dok sam i vidio filmiće nisam vidio baš da se tamo može neka staza stvorit osim kruga za besprijekorno divljanje.

Kas
28-02-2007, 21:47
Nadodajem:

Njegov naziv za to šta on želi organizirati je driftS.

Želi promicati sigurnost, i na tim temeljima stvoriti nešto.

Tu bi po njemu "driftali" svi, od djece na biciklima, motora, četverocikala, auta...... svega na kotačima i sve to u tih 15 x 15 metara.

Pokušali smo mu objasniti da to šta on želi NIJE drift nego nešto sasvim drugo i da u 15 x 15 metara nije moguće napraviti ništa osim paliti gume i vrtiti se u krug ( jedva ).

Natjecanja bi bila organizirana na vrijeme, kao imaš 60 sekundi, i "poligon" 15x15 metara i tu voziš.

To šta on želi je "burnout", kao nekad na grobniku natjecanje tko će duže i mjeri se vrijeme.