PDA

View Full Version : 4 × Race 2009.g.HYDRO Šljivoševci

typ_r
31-12-2008, 18:00
Poštovani zaljubljenici u ato i moto sport obavještavam VAS da u 2009.g.
organiziramo četiri Street Race susreta. O datumima bit ćete obaviješteni .
Zanimaju me Vaše Sugestije u svrhu što boljeg održavanja istog.( primjedbe , pohvale , sugestije, kritike , moguća pomoć...)
Namjera mi je i održati u ljetnim mjesecima jedan nočni RACE uz cjelovećernji program i glazbu tj. Parti . Neznam dali bi to prošlo zato se javite sa komentarima jer imamo do tada dosta vremena pa bi se to zbilja moglo i dobro odraditi. Ja sam ZA a VI ??? :):):):):):):):):):) ?

KeiOffice
03-01-2009, 00:56
jako mi se svidja ova ideja za nocni race i partijanu uz njega... definitivno treba organizirati tako nesto :) :bravo:

FormatX
03-01-2009, 02:03
znaci ove godine sam opet u organizaciji, ali ovaj puta u 4 :p

a nist, moram slusat precednika ;)

typ_r
03-01-2009, 11:29
To je samo moj predlog , sastat će se uprava pa sve definito riješiti .A što se tiće organizacije tu se moramo svi zalagati da nebude opet frka sa redarima itd...Za nočni racee parti trebat će i dosta opreme ( kablova reflektora generator dodro ozvućenje audio tehnika i kaki dobar DJ.)
Mislim da kaubojki neče falit. :lol:mrgd

zeta
03-01-2009, 15:24
Ako trebate redara, tu sam... :agres:

typ_r
03-01-2009, 20:22
Ako trebate redara, tu sam... :agres:
Treba treda ili semafor ili na točenju piva ili na mikrofonu ili .. jaoj ma ima toga dosta , svaka pomoć dodro došla .thenks. :bravo::bravo::bravo::bravo:

zeta
03-01-2009, 20:59
pa... mogu pazit da se poštuje ograničenje brzine na pisti:-\
:lol::rofl:

Šta je to točno sa semaforom? trebam bit u klubu za taj poslić? Meni sve odgovara, gotovo sve...

typ_r
04-01-2009, 13:46

Šta je to točno sa semaforom? trebam bit u klubu za taj poslić? Meni sve odgovara, gotovo sve...
Taki nam trebaju mrgd Onda si NAŠ. :bravo:

BeX
31-01-2009, 14:38

evo ti budi onda na kobasama i hrani;)