View Full Version : pranje vjetrobranskih stakala iznutra?
zivcira me to vec neko vrijeme, stalno su mi "musava" muljava stakla iznutra, to se posebno vidi pri nocnim voznjama ili kad pada kisa, probao sam prati sa raznim sredstvima za pranje stakla tipa ajax i sl, brisati sa pamucnom krpom, sa papirom u roli, sa guzobrisom, saaaa jelenjom kozicom...i nikako da to dovedem u red da bude cisto...
e i da u mom auto se ne pusi(ono sa dimom ::)) tako da stakla nisu masna od katrana i sl
cime i kako to oprati da bude cisto?
tnx
flip-flop
23-02-2007, 20:38
evo i meni je slicna situacija bila.. oprao sa onim za pranje stakla u kuci i super je.. samo trebas brisati sa novinama.. da sa novinama.. jako dobro ciste i skupe sve... probaj... ;)
evo i meni je slicna situacija bila.. oprao sa onim za pranje stakla u kuci i super je.. samo trebas brisati sa novinama.. da sa novinama.. jako dobro ciste i skupe sve... probaj... ;)
Potpisujem!!! Samo novine i kućno sredstvo za stakla!!!
Iman ti ja jedan starinski recept, to me podučila jedna baka, baba, nona....
Uliješ u posudu 2-3 decilitra vode i na svaki dec uspeš jednu malu žličicu šećera.
E, sad to lipo staviš na štednjak da zakuha i zatim ostaviš da se ohladi, ali ne sasvim.
Dok je onako mlako uzmeš pamučnu tkaninu i lagano premažeš s unutarnje strane stakla.
Zatim čistom suhom pamučnom tkaninom to izglancaš.
I onoih groznih i masnih muljavih fleka više nema.
zmajchek
26-02-2007, 11:55
mozda ti kiler kabine pusta pa ti se sašjba masti
vBulletin® v3.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.