PDA

View Full Version : Drift It!

Laidback
02-03-2007, 10:42
http://i15.tinypic.com/4bjlh0k.jpg

Learn how to drift while watching the hottest talent burn rubber from Japan to the U.K.

Witness some staggering sideways action and breathtaking long, fast slides, than take a seat in the classroom with rally analyst Robbie Head. He'll show you how to tear up the tarmac using any rear wheeel drive car. Jump drifts, cross-line slides, vaulting box drifts and more are shown in detail - with unique pedal cameras to make sure you see how it's all done!

The pros featured in Drift It! have advice on which car and tyres to use and modifications to help you drift faster and longer. Watch as legendary 'Drift King' Keiichi Tsuchiya teaches the law a thing or two about getaway driving and see drifters in action at Rockingham and Donington in turbo-charged BMWs, Toyota Supras and Mazda MX5s.

Drift It! shows you the fastest way to get sideways in all conditions - and how to stay there for as long as possible!

Jutros sam ga skinuo i izgleda ok. Malo prica o tehnikama i natjecanjima te snimaka drift natjecanja iz razlicitih dijelova svijeta. Zanimljiv je i kraj gdje Tsuchiya uci mlade murjake vozit i drifta po poligonu sa policijskim r34 ;D

http://btjunkie.org/torrent?do=download&id=432449c96ca141a767de92761fc8cf0eecb81f21f2b2.torrent (http://btjunkie.org/torrent?do=download&id=432449c96ca141a767de92761fc8cf0eecb81f21f2b2.torrent)

thekrpa
02-03-2007, 14:26
ohoj majstore!

Nisam jos poceo skidat torrent al budem ne brini, samo pitanje dal je dobar torrent ili ce mu trebat 3 dana da se skine? Mislim nije problem ak se skida 3 dana glavno da se skine al sam pitam.

I kaj mislis jel bolje od drift bible ili je samo drugacije?

toliko od mene pozdrav O0

chaos
02-03-2007, 15:28
Torent i nije tako loš. Na jednj liniji mu triba oko 9 sati za skinuti.

Zna li netko možda di se može naći DVD " SR20DET SWAP and More (SHIFT180) " ?

chaos
02-03-2007, 21:28
thekrpa -- I kaj misliš jel bolje od drift bible ili je samo drugačije?

Kvaliteta DVD ripa je vrhunska - mislin na kvalitetu slike i tona (wild-screen).
Prikazano je 10 tehnika driftanja u kombinaciji sa prikazivanjem najčešćih auta za drift, drift natjecanja i sl.
Sve u svemu, po meni za dvi do tri nijanse bolje od "drift bible".

Toplo preporučujem svim početnicima poput mene,..... a za stare lisce nek imaju za svaki slučaj.

P.S. Torent je postao vruć, sad se brzina povećala, tj. triba vam oko 4 sata da skinete 700 mb, a uploadati će te oko 100 mb.

thekrpa
02-03-2007, 23:23
hvala na odg chaos!

sad cu ga stavit pa nek se skida! Nemam flat rate al koga hebe! mala cijena za dobar drift film!
Tcom evo ti na! hehe O0

zmajchek
05-03-2007, 09:58
ja dok skiam taj torent treba mu 5 dana, nije bas hot. a danas ga upalim nije ni pronasao izvor

Laidback
05-03-2007, 16:21
Potrazite si onda na btjunkie.com torrente koji su aktivni...

chaos
05-03-2007, 19:20
ja dok skiam taj torent treba mu 5 dana, nije bas hot. a danas ga upalim nije ni pronasao izvor

Pokušaj u opcijama za dopušteni upload postaviti vrijednost 5-10 kb.

Kad skidaš nešto što ima više djelova, pokušaj skidati dio po dio, znači npr. 1., 2. i 3. a sve ostale isključiš.
Kad downlodaš njih onda uključiš 5., 6. i 7. i tako redom.

Bitno je i to koliko je trenutno aktivnih trackera (što više, to bolje), npr. u ovom slučaju
h**p://tpb.tracker.thepiratebay.org/announce
h**p://www.moviex.info:2710/r12xjr0azivx42cjuyzn3c73mdqxj31q/announce

A ako misliš skidati npr. 10-ak Giga dnevno onda uložiš 100-injak kuna u router sa 10 linija (konekcija) i ložiš.

zmajchek
10-03-2007, 16:41
ljudi uspio skinut i pogledat, film je ok ali preslabo je objasnjeno, po meni je drift bible punu bolja.. govoreći kao laik u driftu iz biblije bolje shvatim tehnike

hrc
10-03-2007, 22:16
ljudi uspio skinut i pogledat, film je ok ali preslabo je objasnjeno, po meni je drift bible punu bolja.. govoreći kao laik u driftu iz biblije bolje shvatim tehnike

skinuo, pogledao prvih 10ak minuta. smijesan mi je lik, velšanin/škot (smiješno priča :) ona pocetna objasnjenja i nisu nesto, mozda sam razmazen na BMI ili v-opt filmice, ali kamere su loše (rear cam, wtf, nis ne vidis ili kuzis?), fisheye na facu od lika umjesto na ruke, volan i stazu, nema one bitne i tipicne kamere koja pokazuje rad stopala, prednje stop lampe i sl, tak tko nezna, tesko da ce skuzit kaj se dogadja.

javim kad ulovim vremena i pogledam cijeli filmic do kraja.

FormatX
11-03-2007, 18:51

skinuo, pogledao prvih 10ak minuta. smijesan mi je lik, velšanin/škot (smiješno priča :) ona pocetna objasnjenja i nisu nesto, mozda sam razmazen na BMI ili v-opt filmice, ali kamere su loše (rear cam, wtf, nis ne vidis ili kuzis?), fisheye na facu od lika umjesto na ruke, volan i stazu, nema one bitne i tipicne kamere koja pokazuje rad stopala, prednje stop lampe i sl, tak tko nezna, tesko da ce skuzit kaj se dogadja.

javim kad ulovim vremena i pogledam cijeli filmic do kraja.

pregledao sam ga ja do kraja, postoje dodatci sa drugih pista i sl, to je gledljivo, a cinjenice koje si sada rekao vuku se kroz likovu pricu do kraja, nije nesto

thekrpa
11-03-2007, 20:18
oj!

Skinuo sam i ja film i nije mi nesto! Vecinu filma sam prevrtio tj ubrzavao jer je bilo prefuckng dosadno! Kamere su dosta lose postavljene i sve je jednastavno sporo i dosadno! Najzanimljiviji djelovi su mi bili isječci s Best Motoring serije s Drift Kingom. To je jedina dobra stvar ovog filma po meni!

Evo toliko od mene! O0

JohnyR
12-03-2007, 14:40
Pridružit ču se mišljenju da nije vrijedno gledanja. Taj sat i pol života nitko vam neče vratit.

Najgore mi je to kaj priča kako driftat, a uvjek zaboravi reč da treba stisnut gas.

Povrh svega po mojem mišljenju jako slabo drifta. Izgleda da su svaki kadar snimili samo jednom, više se jim valjda nije dalo. A možda nisu imali guma, benzina, love, ... U stvari nije ni čudo, pa frajer je Škot, dobro da je uopče u boji. ;D

FormatX
12-03-2007, 14:42
Pridružit ču se mišljenju da nije vrijedno gledanja. Taj sat i pol života nitko vam neče vratit.

Najgore mi je to kaj priča kako driftat, a uvjek zaboravi reč da treba stisnut gas.

Povrh svega po mojem mišljenju jako slabo drifta. Izgleda da su svaki kadar snimili samo jednom, više se jim valjda nije dalo. A možda nisu imali guma, benzina, love, ... U stvari nije ni čudo, pa frajer je Škot, dobro da je uopče u boji. ;D

agree, njega su nakon muvija mozda i protjerali iz drzave, jer je rasipnik :D

Laidback
12-03-2007, 15:27
dobro da je uopče u boji. ;D

;D ;D ;D

Shraizlin
12-03-2007, 22:27
baš pogledao; bezveze .... u usporedbi sa Drift Bible je kao usporedba Top Gear-a i prastarog High 5 .... :D